top of page

Voor muziekscholen en privé-praktijken heeft Monique Heidema een speciaal lespakket ontwikkeld. Dit pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

Thema - les


Specifieke technische aspecten worden hierin behandeld. Denk bijvoorbeeld aan positiewisselingen, streeksoorten, vibrato e.d.. De les wordt aan een groep gegeven. Leeftijd en niveau kan uiteenlopen. 

Les Samenspel


In deze les wordt muziek voor cello ensemble bestudeerd en onder elkaar gezet. Van tevoren hebben de leerlingen de partijen gestudeerd. 

Masterclass


Een aantal leerlingen krijgt een openbare les. Dit kan een cellist met een solostuk zijn, maar ook pianisten, violisten, en blazers kunnen aanschuiven om kamermuziek in allerlei bezettingen te laten horen. 

Afsluitend concert 


Met een concert, gegeven door Monique Heidema en André Telderman, wordt de dag afgesloten. Een programma kan in overleg worden samengesteld. 

Het totale pakket kan op één dag ingevuld worden. Er kan natuurlijk ook een keuze worden gemaakt tussen de verschillende onderdelen. Het is ook al voorgekomen dat de verschillende onderdelen op verschillende dagen werden geprogrammeerd. Kortom: er zijn nogal verschillende mogelijkheden. Geïnteresseerd geraakt? Neem voor info of boekingen contact op via onderstaand formulier. 

Name*

Email Address*

Message*

bottom of page