top of page

Het OCRUM MUZIEK FESTIVAL organiseert op woensdag 22 mei 2019 een Muziek Concours. Met dit concours willen wij muziekbeoefenaars vooral aanmoedigen om door te gaan met elkaar muziek te maken. Het gehele festival staat dit jaar in het teken van Russische muziek en het concours is bedoeld voor solisten en beoefenaars van kamermuziek uit heel Nederland en België die Russische muziek spelen.

Het OCRUM MUZIEK FESTIVAL Muziek Concours biedt een podium aan iedere amateur-musicus die plezier beleeft aan het samen muziek maken: van jong tot oud, van solist tot tienkoppig ensemble.

Alle deelnemers worden door een deskundige jury op hun eigen niveau beoordeeld. De juryleden letten op muzikaliteit en samenspel, maar ook inzet en een enthousiaste performance is een wezenlijk onderdeel. Lang niet iedereen komt in de finale. Wel krijgt iedere deelnemer na afloop in een jurygesprek tips en adviezen om samen weer verder te gaan. Deelnemers ontvangen bovendien een certificaat van deelname. De winnaars maken een kans op een inspirerende masterclass door Monique Heidema of André Telderman en spelen bovendien tijdens het concert op zaterdag 25 mei om 16.00 uur.

Van het maken van muziek wordt elke speler een betere musicus! In een muziekensemble moeten de musici aldoor oog en oor voor elkaar hebben en reageren op elkaar is een must. Omdat het OCRUM MUZIEK FESTIVAL het ontwikkelen in deze kunstvorm hoog in het vaandel heeft, wordt dit concours deelnemers aangeboden. Dus speel je in een instrument en lijkt het je een uitdaging om mee te doen? Aarzel dan niet en schrijf je in; meedoen is leuk én leerzaam.

Voor alle deelnemers geldt:

Maximale speelduur 10 minuten per optreden

Het gaat om Russische Muziek

Inschrijfgeld € 12,50 p.p.

AANMELDINGEN VIA HET AANMELDFORMULIER 

bottom of page